Re: Proplacení straré dovolené
nevycerpana dovolena se proplaci v posledni mzde;
jinak moc nechapu ty vase pocty dnu dovolene (spis to, co vam tvrdi zamestnavatel) - mate-li celorocni narok 20 dni, tak vam pomerna cast dovolene (pokud jste pracoval od 1.1.) vychazi na 13 dni, takze pokud vam zbyva 7 dni, tak to je urcite letosni dovolena a tam s proplacenim zadne problemy nejsou...
Nebo je to tech 7 dni, ktere zbyvaji do 20 dni celorocni dovolene? Na ty opravdu narok nemate... (na ty budete mit narok u dalsiho zamestnavatele..)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
17. 8. 2006 6:31
Dobrý den,
k 31.8. jsem dal výpověď.Zbývá mi jetse 7 dní dovolené,kterou nestihnu dočerpat.Chtel jsem se zeptat jak je to s jejím proplacení.zaměstnavatel mi tvrdí,že mi náleží proplacení jen poměrné části a to jen od ledna do srpna.Tvrdí, že pokud jsem nedopracoval rok, nemůže mi proplati zbytek staré dovolené.Vyčerpal jsem krom těch 7 dní vše.
Děkuji moc za pomoc