Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 8. 2006 12:50
Dobrý den,
zpracovávám svému klientovi podvojné účetnictví, má autodopravu. Mzdy řidičů mu dělala jeho tchyně. Ted se na mě obrátil, že tchyně onemocněla a že by potřeboval, abych mu dělala mzdy já. Má 5 zaměstnanců.
Jsem z toho nervozní a vůbec se mi do toho nechce, protože to vlastně neumím, nedělala jsme nikdy výpočty, vím vše jen letem světem ještě ze školy a vlastně ani moc nesleduji změny v zákonech apod , které se týkají mezd a personalistiky.
Pracuji v programu Stereo Kastner, mohu si dokoupit verzi Mzdy pro malé organizace a věřím, že skoro všechno program udělá sám, ale přeci jenom nechci být jak cvičená opice, chci taky vědět co dělám a proč to dělám a hlavně komu a kdy a jaké tiskopisy posílat, aby bylo všechno v pořádku a nejančila bych z kontroly.
Prosím neudělala by mi nějaká paní mzdová účetní či pan mzdový účetní nějaké rychlo školení na mzdy? Či nevíte o nějakém oficce školení? jen ne měsíční, na to nemám čas a hlavně musím rychle začít, zaměstnanci čekat nemůžou.
Děkuji za laskavost
Navrátilová