Re: číslování dokladů - oprava - jak??
Tak nevím,když to zjistím za 3 dny tak tam napíšu datum správný (ten den co to mělo být) a číslo 87 a pokladní knihu mám vytisklou podle datumů a ne podle číselné řady. Jestli máte očíslované tiskopisy, nepůjde to podle Vás po sobě!! Neříká náhodou zákon o účetnictví něco o tom, že se to má zaúčtovat co nejdříve po zjišťění účetní skutečnosti?? Podle mě je to v zásadě jedno co tam bude za číslo, hlavně když se nepřekročí nějaká daná pokladní hotovost stanovená na den(pokud stanovená je) a že nechybí a nepřebývají peníze, ne?? Ale pozor na DPH a čtvrtletí, to nevím, jestli to nebude vadit, ale u peněz na cestě určitě nebude.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 8. 2006 10:29
Mám nalepené pokladní doklady za minulé čtvrtletí - i očíslované...
Teď jsem ale kontrolovala ještě peníze na cestě a v pokladně mi chyběli :o( tak jsem je tam dopsala, ale už nemám číselnouřadu popořádku....(příklad - mezi 45 a 46 mám č.87) Co s tím??