Re: Sídlo firmy a kniha jízd
*** Pronajmout si garáž pro firemní auto jistě nikdo nemůže napadnout. Já bych se ale asi bála (možná zbytečně) jedné věci a sice toho, že správce bude chtít použít použití auta pro soukromé potřeby zaměstnance (jednatel), když auto parkuje u něj doma. Podle mě by Vám velice důkladně projížděl knihu jízd. Pokud ale jednateli už "přidaňujete" 1% pro soukromou potřebu, pak bych problém neviděla. Ale taky by mě zajímaly názory ostatních :-) ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 8. 2006 10:45
Prosím zkušenější o radu
S.R.O. vlastní osobní auto, které používá pro podnikání.Jelikož jde o auto dražší a v sídle firmy není garáž, s.r.o. si chce pronajmout
garáž od svého jednatele v místě jeho bydliště/za cenu obvyklou/.
Jednatel si tudíž bude psát knihu jízd z místa bydliště.Jde to takhle řešit nebo to může FÚ napadnout?
Děkuji za radu