Re: obor volne cinnosti
zatim ne, ale pozdeji budu jako krabicovy soft prodavat urcite programy na e-shop apod., intranetove aplikace jsou na miru, ale jsou to stale aplikace jako takove, ktere by meli byt hodnoceny jako software, co se tyce me, jsem spise programator, nez grafik a intranet. aplikace delam v 90% formou takovych aplikaci
Jestli si ŽL vyřizujete nyní, tak být Vámi, nechám si vystavit živnosti obě. Krabicový SW je dost ošemetný a ŽÚ s jeho prodejem mívají vcelku problémy. Jestli budete ale i e-shop provozovat, potřebujete ŽL "maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny", jinak by na Vás zase mohl ŽÚ udeřit. Takže živnosti ve Vašem případě budete potřebovat 3.
ne ne, to jste me trochu nepochopila, e-shop vyrobim, ale jako software a obchod jako takovy bude provozovat nekdo jiny na mem softwaru, vyrizovani ZL si pripravuji na zari, cekam az prijde vypis z rejstriku trestu, bude me neco stat, kdyz budu chtit obe zivnosti - grafika + software?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 8. 2006 22:39
Hezky den vsem,
doufam, ze toto je uz muj posledni dotaz, pri prochazeni formulare ohlaseni cinnosti a oboru volnych cinnosti jsem narazil na mensi problem, dle rozpisu na tomto serveru je vyroba www stranek v kategorie graf. a kreslicske prace, na druhou stranu ale vyrabim i docela rozsahle intranetove aplikace (ne nutne jen ve forme www, ale i ve forme klasickych aplikaci), coz uzspada da kategorie vyvoj a poskytovani software, mohu si do popisu cinnosti zapsat oboji, nebo bude stacit jedno a mohu vyrabet oboji?