Re: Platnost výpovědi ?
Počkejte, jak to myslíte - výpověď ke dni 31.8.? Nemyslí snad si ten zaměstnanec, že 31.8. skončí? Nebo jde o normální výpověď ze strany zaměstnance? Pak to datum "ke dni 31.8." je matoucí. Stačí, když zaměstnanec jednoduše napíše "dávám výpověď dle § 51". A pak už jen záleží na tom, kdy ji prokazatelně zaměstnavateli doručí. Ve Vašem případě Vám byla doručena 30.8., výpovědní doba tedy začíná běžet od 1.9. a pracovní poměr skončí 31.10.
Re: Platnost výpovědi ?
Jiřinko děkuji, to je přesně,co mne na výpovědi zarazilo. Abychom předešli omylům, vystavila jsem doklad o převzetí výpovědi s dodatkem ,že jeho pracovní poměr končí 31.10.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 8. 2006 8:52
Zaněstnanec nám doručil dnes výpověď ke dni 31.8.Mělo být uvedeno v textu, že pracovní poměr končí za 2 měsíce? Musí zaměstnavetel písemně potvrdit přijetí výpovědi?