Re: dph
Mám jeden hloupý dotaz, co je DD(daňový doklad)?Při tisknu dokladu v agendě pokladna si můžu vybrat pokladní doklad nebo danový doklad?Myslíte tedy,vytisknout ten danový doklad? A kdo má povinnost odvést daň při přijetí platby?Jsme normální firma,která pronajímá hardwerové vybavení kanceláře.
Re: dph
*** Ano, DD = daňový doklad :-)) Pokud vedete účetnictví, pak i přijetí platby (většinou, viz.§21). A co máte vytisknout? To záleží, co druhá strana chce - pro Vás je podstatné, aby se Vám navedlo do DPH na výstupu ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchod nemusí stačit. Mnohým Čechům bude v penzi chybět až 15 tisíc měsíčně
Další nejasnost kolem nového hlášení. Jak je to s autorskými honoráři?
Stát chystá velkou změnu u dluhů na pojistném
Zelený byznys s vůní úspěchu: Příběhy podnikatelů, kteří vsadili na lásku k přírodě
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
30. 8. 2006 13:13
Jsme Q.plátci daně. Když mi firma poskytne zálohu na služby,ale já je do 15 dnů nebudu fakturovat, protože ještě neznám konečnou částku, tak na PPD bude ta částka rozepsaná i na dph.Třeba zálohu 28.8. 1190kč,ale fakturovat potřebuju až 30.9.tak musí být na PPD napsáno celkem 1190, daň 190? ??? Ještě jsem to nedělala,protože jsem se vešla do těch 15 dnů.