Re: dovolená v sobotu?je to možný
Pokud máte nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu a jeden týden pracujete např. 2 dny v týdnu a další týden 6 dnů v týdnu a vzal jste si dovolenou zrovna v týdnu, kdy jste měl dělat 6 směn, pak jste si samozřejmě vybral 6 dnů dovolené a každý den se Vám proplatí tolika hodinami, kolik měla činit v tom dni směna. Ještě je otázka, zda máte správně přepočítaný nárok na dovolenou za celý rok.
Re: dovolená v sobotu?je to možný
pracujeme 3 týdny 5 dnů a poslední týden máme tzv dlouhy-tedy 6 dnů.A ja jsem si vybral dovolenou zrovna tenhle týden. Dovolenou mám na rok rozvrženou na 20 dnů v roce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 9. 2006 13:30
dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možný, že mi zaměstnavatel dal dovolenou na sobutu? Měl jsem totiž týden dovolené(5 dnů),ale právě v tom týdnu jsme měli dlouhý týden- co znamená, že jsme pracovali i v sobotu. No a ja mám místo 5 dnů dovolené odečtených 6 dnů. je to tak zprávný. Děkuji za odpovědi