Hlavní navigace

ČSOB Internetbanking 24

  • (neregistrovaný)

    26. 9. 2006 9:16

    Dobrý den, začali jsme používat službu ČSOB Internetbanking 24.
    Výpis z účtu nám bude chodit 1x měsičně. Abych toho při uzávěrce neměla tolik, můžu průběžně účtovat na základě třeba týdenních výpisů které si vytisknu přímo ze stránek ČSOB? Nevím jestli se dá vytisknout i nějaký jiný výpis, mě jde jenom vytisknout pohyby na účtu (bez čísla bankovního výpisu - lze všechny týdenní výpisy, které pak budou v měsíčním výpisu - do bankovních dokladů označit nyní jako první měsíc např. výpis č. 1?). Díky moc.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 9. 2006 10:40

      Iveta (neregistrovaný)

      Re: ČSOB Internetbanking 24
      ******
      Já takto účtuji dle výpisů u KB. Jednou týdně si vždy vytisknu výpis přímo ze stránek KB zaúčtuji a když mi přijde jednou měsíčně originál z banky tak si ho založím a výpisy vytisklé z internetu vyhodím.Čísluji je dle č. výpisu z banky, vím,že většinou je jeden výpis od 19. do 19.náledujícího měsíce.

    • 26. 9. 2006 11:04

      Eva (neregistrovaný)

      Re: ČSOB Internetbanking 24
      Předkontaci si poznamenám na výpisy z interntbanky a na konci měsíce doložím originálem z banky. Číslování výpisů si stanovíte ve vnitřní směrnici o účetnictví.

    • 27. 9. 2006 8:38

      DANA (neregistrovaný)

      Re: ČSOB Internetbanking 24
      Já si vytisknu každý výpis z banky a na druhou stranu tisknu zaúčtování. Originální měsíční výpisy zakládám zvlášťa v případě potřeby je doložím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).