Re: exekuce
Pokud u Vás syn nebydlí a na jeho dluh byly zabaveny Vaše věci, musí Vám je vrátit. Dokazuje se to ale až u soudu, který nařídí, aby věci byly vráceny skutečnému majiteli. Osobě blízké mohou být věci odebrány, ale myslím jen tehdy, kdyby u Vás syn bydlel. Víc bohužel neporadím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchod nemusí stačit. Mnohým Čechům bude v penzi chybět až 15 tisíc měsíčně
Další nejasnost kolem nového hlášení. Jak je to s autorskými honoráři?
Stát chystá velkou změnu u dluhů na pojistném
Zelený byznys s vůní úspěchu: Příběhy podnikatelů, kteří vsadili na lásku k přírodě
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
28. 9. 2006 17:01
prosím můžete mě odpovědět na dotaz, zda exekutor může označit a poté za tři dny odebrat můj majetek? V naší nepřítomnosti se stalo,že exekutor si otevřel byt a polepení zařízení bytu provedl. Syn, který nemá v našem bytě trvalé bydliště, ani mu tam nic nepatří ,kromě pár osobních věcí, dluží vč. nákladů cca12.000,-V naší nepřítomnosti byl byt polepen a náš pes odvezen do útulku. Mohu se nějak bránit proti tomuto postupu? S manželem nemáme žádné nevyřízené pohledávky.Podle pozdějšího sdělení exekutora vyplývá, že jsem osoba blízká a že podle zákona postupoval správně.