Re: OSSZ - přihláška a odhláška zaměstna
Když si formulář vytisknete na barevné tiskárně, tak vám jej vezmou.
Nevím, jak jinde, ale PSSZ nám vzala i ofocený formulář. Normálně posílám elektronickou formou, ale když mě zastupuje kolegyně o dovolené, která neumí s programem zacházet, zaslala přihlášku i odhlášky na ofoceném formuláři a prošlo to. (aspoň doufám, nic nepřišlo zpátky).
No vidíte, a já celou dobu posílám odhl.a přihl. z počítače bez problémů a až letos v květnu mi ji OSSZ vrátila, že mají nové nařízení a musí být vypsáno na těch jejich žlutočervených oficiálních přihl/odhl. Tak jsem to se skřípěním zubů musela přepsat. A pak se v tom vyznej ! :)))))
Tak jsem nakonec zavolal na OSSZ, tam mi řekli, že zatím berou i vytištěné černobílé, ale nevědí jak dlouho. Je prý možné, že v listopadu už je brát nebudou. Poštou mi je také nezašlou, protože prý to je velká obálka atd. Tak mi nezbývá než si někam dojet a vyzvednout originály.Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 10. 2006 14:16
Asi se zblázním, potřebuji přihlásit nového zaměstnance. Nemůžu nikde najít formulář k vytištění. Na stránkách PSSZ je pouze elektronické podání. Prosím poraďte. Díky