Re: Prosím nápad jak snížit DPH,nebo pře
1) Dnes je už pozdě, přiznání se mělo dávat do včerejška a platit se mělo taky do včerejška
2) Nenapadá mě nic, co by s tím šlo udělat, ale myslím, že ta daňová povinnost by vám nemusela vadit - provizi jste dostali, peníze na dph tedy máte, tak o co jde?
Re: Prosím nápad jak snížit DPH,nebo pře
Děkuji,peníze se musely použít bohužel na plnění, které není zdanitelné a tak peníze jsou sežrány a odpočet žádný:-(
Jana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
26. 10. 2006 9:02
Prosím všechny o radu, jak by se dalo snížit DPH a nebo přesunout do dalšího kvartálu. Ve III. kv. jsme měli vysokou daňovou povinnost a ve IV. nebude, zase by musel FÚ nám vracet. Doklady už jsem dala všechny, tak mě nic nenapadá. Ta povinnost vzniká pouze z jedné provize, která byla poslána na účet, obchod ještě nebyl však dokončen, tak nevim, jeslti ji nemám nějak rozdělit.
Díky
Jana