Re: prosím,jak si stanovit cenu za účto
Přesnou částku vám asi nikdo neřekne, kromě toho, co zde uvádíte, záleží na počtu položek, času, který tomu věnujete (stačíte si ještě vydělávat jinde?), regionu. Když si zadáte do vyhledavače třeba "ceny za účetní práce" najdete mraky účetních firem a podle nich si můžete vybrat. Ze zkušenosti - důležité je znát mez. Nebát se nasadit svou cenu, pod kterou nepůjdu. Ale zase na druhou stranu "přiměřeně" vzhledem ke konkurenci :-) Od nepřiměřeně drahých účetních klienti odcházejí, snadno se dozví, za kolik to dělá účetní jinde. Jana F.
Re: prosím,jak si stanovit cenu za účto
Nevím, kolik si máte říct. Zkusím vám napsat jak si cenu stanoviji já - třeba vás to inspiruje.
Cena za položku v deníku (v PÚ) 18 kč, v DE 15 kč. Mzda jednoho zaměstnance 150 Kč za měsíc. Položky mám dlouhodobě zprůměrované (lze po určitě době upravit) a vznikne mi nějaká měsíční sazba. Za uzavření roku účtuji ještě jednou měsíční sazbu navíc. Takže mám "13" měsíců. Sklady teda nevedu, to nemůžu sloužit. V těchto cenách mají mí klienti i vyřizování na úřadech (měsíční výkazy z mezd, roční výkazy všemožné atd... - odevzdávám já). Snad jsem vám trochu pomohla.
JS
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
30. 10. 2006 16:09
Prosím,jak si mám stanovit cenu za udělané podvojné účetnictví,kde jsou sklady,mzdy,5 pracovníků,auta,je plátce dph atd....Nechci okrást pana podnikatele,ani sebe,jak si stanovujete cenu vy.podotýkám je žgrt.