Re: levnější než jinde
Také záleží o jaké zboží se jedná, může to být napodobenina. U větších věcí bych se nebála - lednička, pračka, sporák. Ale třeba parfém nebo šperk bych z internetu nekupovala.
To ne, mě jenom udivuje (né že by se mi to nelíbilo), že třeba pračka u výrobce stojí 20.000 a já ji najdu jinde za 16.000. To je mi prostě divný.
Žádnej podraz to není je to normálka regulerní krám i si tam můžu zajet, ale z Praha do Brna to je trochu z ruky.
Koupila jsem si už na netu sporák i pračku, celkem jsem ušetřila cca 8.000 a mám to s dovozem až domů.
Může to být v tom, že nepotřebují drahé prostory v centru měst, nepotřebují prodavače, reklamu. Nemá to chybu. ´Vžddycky si jdu ten výrobek ale prohlédnout do normálních kamenných obchodů, obrázky nestačí.
Vy znáte opravdu cenu od výrobce :-)? Ne že bych o vašich slovech pochybovala, ale trochu (opravdu jen trochu :-)) znám ty vztahy výrobce-distributoři-prodejci. Je do toho těžké proniknout, dost si to hlídají. Jana F.
Mám zcela opačnou zkušennost. Před 14 dny jsem si objednala na www.levnekoupit.cz dvě tiskárny jednu na dobírku a druhou platbou přes účet. Az po mém dotazu mi včera sdělili, že tiskárnu omylem poslali někomu jinému . Bohužel on jí taky chtěl. O druhé tiskárně se vůbec nezmiňují a prý peníze poslali zpět. Na účtě nic. Takže teď nemám tiskárnu ani jednu a honím peníze. Kdybych se neozvala, ani bych nevěděla, že je něco v nepořádku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
1. 11. 2006 10:51
Prosím Vás vy tady víte všechno.
Jak je možný, že v některých internetových obchodech prodávají některé věci tak strašně levně, když od výrobce stojí skoro jednou tolik. Tomu nějak nerozumím.
Diky za poučení