Re: levnější než jinde
Také záleží o jaké zboží se jedná, může to být napodobenina. U větších věcí bych se nebála - lednička, pračka, sporák. Ale třeba parfém nebo šperk bych z internetu nekupovala.
To ne, mě jenom udivuje (né že by se mi to nelíbilo), že třeba pračka u výrobce stojí 20.000 a já ji najdu jinde za 16.000. To je mi prostě divný.
Žádnej podraz to není je to normálka regulerní krám i si tam můžu zajet, ale z Praha do Brna to je trochu z ruky.
Koupila jsem si už na netu sporák i pračku, celkem jsem ušetřila cca 8.000 a mám to s dovozem až domů.
Může to být v tom, že nepotřebují drahé prostory v centru měst, nepotřebují prodavače, reklamu. Nemá to chybu. ´Vžddycky si jdu ten výrobek ale prohlédnout do normálních kamenných obchodů, obrázky nestačí.
Vy znáte opravdu cenu od výrobce :-)? Ne že bych o vašich slovech pochybovala, ale trochu (opravdu jen trochu :-)) znám ty vztahy výrobce-distributoři-prodejci. Je do toho těžké proniknout, dost si to hlídají. Jana F.
Mám zcela opačnou zkušennost. Před 14 dny jsem si objednala na www.levnekoupit.cz dvě tiskárny jednu na dobírku a druhou platbou přes účet. Az po mém dotazu mi včera sdělili, že tiskárnu omylem poslali někomu jinému . Bohužel on jí taky chtěl. O druhé tiskárně se vůbec nezmiňují a prý peníze poslali zpět. Na účtě nic. Takže teď nemám tiskárnu ani jednu a honím peníze. Kdybych se neozvala, ani bych nevěděla, že je něco v nepořádku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
1. 11. 2006 10:51
Prosím Vás vy tady víte všechno.
Jak je možný, že v některých internetových obchodech prodávají některé věci tak strašně levně, když od výrobce stojí skoro jednou tolik. Tomu nějak nerozumím.
Diky za poučení