Re: co je to interní reporting?
My ve firmě děláme měsíční reporting a znamená to, že šéfik mi dá tabulku v excelu a tam měsíčně počítáme náklady a výnosy. Kontrolu máte v tom, že buď je firma měsíčně v zisku nebo ve ztrátě /podle výsledovky/. Není to nic těžkého, jenom se s tím sžít.
ako bolo spomenuté je to sledovanie nákladov a výnosov, ale v našej spoločnosti je to tiež sledovanie neuhradených pohľadávok a závazkov, atď.
Vnitrofiremní výkaznictví :-))
Z termínu samotného nepoznáte rozsah - ve velké firmě nemusí jít jen o náklady, výnosy, závazky, pohledávky..., ale taky třeba personální reporting (stavy, výkony), vnitrofiremní alokace, odvody nákl. středisek, zúčtování výkonů, interní absorpce,...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 11. 2006 9:15
Dobrý den,
v jedné nabídce práce jsem narazila na slovo interní reporting respektive,že požadují zpracování interního reportingu.
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit co to znamená,nikdy jsem se s tím nesetkala.Děkuji Iveta