Re: peněžitá a nepeněžitá plnění
Stravenky bych tam neuváděla - zvlášť ne to, co si platí sama, ještě tak tu část, kterou hradí zaměstnavatel. Tam bych viděla takové věci jako třeba příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, výrobky, které poskytujete za nižší cenu nebo zadarmo, služební auto k dispozici pro soukromé účely, volnou jízdenku do zaměstnání... - nevím, co všechno mohou ještě firmy svým zaměstnancům poskytovat.
Re: peněžitá a nepeněžitá plnění
Já bych je tam nepsala. Přiznám se, že jsem takových potvrzení pro soud vyplnila stovky, a nikdy jsem stavenky neuváděla - maximálně ty příspěvky na penzijní a životní pojištění, nebo ta auta.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
6. 11. 2006 11:48
Dobrý den,
vyplňuju tady zaměstnankyni potvrzení k soudu..
Je tady kolonka: Ostatní peněžitá nebo nepeněžitá plnění - uveďte všechna další peněžitá i nepeněžitá plnění (naturální požitky) poskytovaná nebo vyplácená zaměstnavatelem zaměstnanci mimo mzdu, nepodléhající dani z příjmů fyzických osob.
Jsou to stravenky? Mám tam napsat částku,kterou jí ve mzdě odečítám?