Re: OT - prosba pro VŠECHNY dámy tady :-
Evičko já jsem s tím začala včera :-), tak až to bude - ale fakt si tady nechci dělat reklamu :-) Chtěla jsem si tam vlastně jen stáhnout sama pro sebe některé zajímavé příspěvky z diskuze a roztřídit je podle témat, protože se blíží konec roku a já mám neblahé tušení, že rok 2005 zmizí... Jana F.
P.S.: tedy - teď jsem se lekla, snad tím neporušuju nějaký zákon?
Ježíííšš, já Tě nenávidím ! :))) Pošlu ti recepis jen když mi pošleš 5kg cukroví na ochutnávku !!! P.S. určitě budeš mít s tímhle oddechovým OT velký úspěch ( bez ironie). Mužskému osazenstvu BC by určitě stačila nějaká ta vánoční buchta !
Zrušili jsme dárky a stromeček neb děti jsou už dospělé a dcera peče něco málo pro radost sobě i nám a kapra a salát si dopřejeme ve slavnostní atmosféře- prostřený stůl + slušný ohoz k tomu a též bílé vínko... něco koled a půlnoční procházku a to ostatní sii odpustíme.
OT: stránky
Jak tak koukám na ty stránky: jestli chcete číst Chandlera v originále, tak se nedivím, že vám Švoreckého překlad přijde lepší (totéž platí třeba pro Pratchetta/Kantůrka).
A jestli máte ambice číst anglické originály, přečtěte si Vonneguta (Jr.) - přejdou vás iluze :-((
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
6. 11. 2006 18:09
Milé kolegyně, prosím mohla byste mi každá poslat na můj mail JEDEN svůj naprosto NEJOBLÍBENĚJŠÍ recept na vánoční cukroví? Chtěla bych si na svých stránečkách udělat takovou zajímavost - "nejoblíbenější vánoční recepty účastnic diskuzního fóra". Moc děkuji a omlouvám se, je to sice pořádně OT, ale zase tak trochu o nás, co sem píšeme a dost se známe :-) (Jo a kdyby mi bylo spíláno, tak to prosím raději smažte :-)) Jana F.