Re: zákonné úraz. pojištění - ???
ja som našu firmu prihlásila, poslala som im vyplnený formulár zo stránok www.koop.cz a priložila som kópiu výpisu z OR.nebola som si istá, tak som hneď uhradila aj poistné za jedného zamestnanca.na týchto stránkach som nenašla žiadný mesačný formulár, tak predpokladám, že budem posielať poistné bez mes.výkazov.Ale počkajte na reakcie iných.
Re: zákonné úraz. pojištění - ???
Děkuji. A co s tím OKEČ kódem? Nevíte někdo?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
7. 11. 2006 11:41
Dobrý den, prosím o radu. Podnikatel, fyz. osoba, předmět podnikání výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček). Vyrábí europalety. Od 1.11.2006 přijal zaměstnance a já si teď nejsem jistá, do jakého OKEČ kódu ho zařadit. Vidím to tak na 20.4 Výroba dřevěných obalů, takže sazba 8,4 promile, ale fakt si nejsem jistá. Pak mě ještě zajímá, od kdy mám platit, jestli teď aspoň to minimum 100,- Kč, nebo počkat a zaplatit až v lednu. Myslím si, že teď aspoň tu 100,-. A poslední dotaz, musím poslat na pojišťovnu nějaký papír, jako údaje o firmě a počtu zaměstnanců, nebo stačí jenom posílat pojistné pod var. symbolem IČ zaměstnavatele? Děkuji moc