Re: Prosím poraďte
Vrzání podrážek je důvod k reklamaci. To, že máta rozdílné velikosti bot je pouze a jenom Váš probém. ad1/boty jste si jistě vyzkoušel a pokud jste jednu měnší botu nepoznal, při placení se boty poměřují. A to právě proto, aby si z ten´obchod nedělal srandu. Navíc jste povinen reklamovat vadné zboží i h n e d po zjištění závady. Nebo co jste s botami celý měsíc dělal? Reklamujte vrzání, písemně sepište.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
14. 11. 2006 9:23
Koupil jsem si boty, kterým od zacátku užívání vržou podrážky. Navíc jsem zjistil (bohužel až poté co jsem boty zaplatil), že je jedna menší než druhá i kdyý mají stejné číslůování. Boty jsem dal do reklamačního řízení, ale až měsíc potom, co jsem je koupil. Vyřízení reklamace dopadlo v můj neprospěch. Výrobce vrátil boty s vyjádřením, že si z nich ten obchod, kde jsem boty koupil dělá srandu a že by mohli reklamovat vše. Přitom i prodávající uznali, že boty jsou opravdu rozdílné velikosti. Prosím o radu, jak dále postupovat. Děkuji