Re: Software na splátky
je to /61560,-kč/odměna za poskytnutí licenčních práv a je splatná dle spl.kalendáře.Smlouvou se poskytovatel zavazuje poskytnout nabyvateli oprávnění k výkonu práv tohoto systému.Jsem z toho jelen-ale o leasingu tu nic není-dle mého to je ten nákup DHIM-prosím -jak vPÚ účtovat???
Re: Software na splátky
Jak už jsem psal níže nejedná se o leasing, protože SW asi nekoupíte. Pouze získáte právo ho po nějakou dobu užívat a za to zaplatíte. Já bych časově rozlišil na dobu získání práva. Ale je potřeba pořádně přečíst smlouvu, co je licence, co jsou jiné služby poskytované vedle licence. Bez smlouvy nelze pořádně odpovědět.
Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
20. 11. 2006 12:36
Níže jsem se ptala na zaúčtování software na leasing-až teď jsem viděla smlouvu a zřejmě to leasing není-jedná se o licenční smlouvu-kdy software je v hodnotě 61560,-kč bez dph a cena je splatná ve 12 splátkách/vždy fakturou/.Prosím o radu -jak zaúčtovat v PÚ??Moc děkuji za rady předem.