Re: Konec roku
Do konce ledna za 4.čtvr.zaplatit zák.pojištění.V měsíci únoru odevzdat na FÚ přehled za srážkovou daň a daň ze závislé činnosti,
nejpozději za výplatní období 03 provést zúčtování daně ze závislé činnosti,ale pozor dělá se jen u zaměstnanců,kteří vám podepsali
prophlášení poplatníka a musí mít pouze jednoho zaměstanavatele a to vašeho (nevím však zda je mz.účetní povinna toto zúčtování dělat už jsem na toto téme šlyšela mnoho různých názorů,já ho ,ale dělám)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Podpora i pochybnosti a kritika: Jak sociální sítě prožívaly ničivý požár ve Zlíně
Jak bude vypadat EET 2.0 a doprovodné daňové změny? Připravili jsme detailní přehled
Důchod nemusí stačit. Mnohým Čechům bude v penzi chybět až 15 tisíc měsíčně
Další nejasnost kolem nového hlášení. Jak je to s autorskými honoráři?
Stát chystá velkou změnu u dluhů na pojistném
Zelený byznys s vůní úspěchu: Příběhy podnikatelů, kteří vsadili na lásku k přírodě
21. 11. 2006 9:12
Prosím o radu, začínám se mzd. účetnictvím a zakončení roku jsem ještě nedělala. Může mi někdo ve zkratce poradit co všechno mě na konci roku čeká za povinnosti (prosinec, leden)? Děkuji