Re: reklamace
Bohužel tomu moc šancí nedávám. Pokud nebyla nějaká extra prodyšnost výslovně deklarována, těžko budete aplikovat rozpor s kupní smlouvou. Navíc zde půjde zřejmě o vlastnost toho modelu jako takového, nikoliv jednoho kusu. I kdybyste si opatřila znalecký posudek, ze kterého vyplyne, že bota je šitá nevhodně/z nevhodných materiálů, moc bych pozitivnímu výsledku nevěřil.
Prodejce značkové obuvi by snad měl zaujmout trochu solidní přístup, ale ani tomu bych moc nevěřil.
Na každé botě, najmě u Bati, je nálepka se symboly, kterým když nerozumíte, tak prodavačky vysvětlí. V životě jsem neviděla symbol pro pocení. To už by mohlo být upozornění na puchýře a vybočené palce. Nejsme u Vietnamců, kteří na vše kašlou a nic se neděje. Znalecký posudek Vám v tomto případě nebude mnoho platný, pokud Vám nebude dáno za pravdu, zaplatíte a ne málo. Navíc to dlouho trvá.Vynalézavost zákazníků nezná mezí.
>Na každé botě, najmě u Bati, je nálepka se symboly,
>kterým když nerozumíte, tak prodavačky vysvětlí. V
Ty symboly jsou určeny pro údržbu - těžko z nich odvodíte, zda se vám v botě bude potit noha nebo ne.
>životě jsem neviděla symbol pro pocení. To už by mohlo být
>upozornění na puchýře a vybočené palce. Nejsme u
>Vietnamců, kteří na vše kašlou a nic se neděje.
Velmi přibližný rozdíl mezi Vietnamci a ostatními je v tom, že Vietnamci na to kašlou a něco se děje (což jim nevadí, protože se jim to vyplatí), zatímco ostatní (když už to takto chcete dělit) na to kašlou taky a nic se (většinou) neděje.
> Znalecký
>posudek Vám v tomto případě nebude mnoho platný, pokud
>Vám nebude dáno za pravdu, zaplatíte a ne málo. Navíc
>to dlouho trvá.Vynalézavost zákazníků nezná mezí.
A to ještě není nic proti vynalézavosti prodejců...
tak to mam asi blby,ze?nejdu k vietnamcům,a predpokladam,ze u Bati, si koupim kvalitni boty,ve kterych budu jak v bavlnce..pohodlne tedy jsou,ale nenapadlo by me,ze se mi v nich budou parit nohy..to snad ani v tech vietnamskych se tolik nepari..takze mam smůlu a ctrnact stovek v pr...?asi jo..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
27. 11. 2006 19:51
dobry den,prosim o radu. koupila jsem si u Batě boty za 1399kc a zjistila,ze vlastne vubec nedychaji,noha se mi strasne poti, no hruza.v jinych botech se mi nohy nepotí,takze to nebude tim,ze se mi nadmerne poti nohy.mam sanci uspet u reklamace?co tam mam uvest?mam je asi mesic.dekuji.byly pouzivany k tomu urcenemu zpusobu, jen na chozeni,zadny sport.dekuji