Re: Založení s.r.o.
V tom splacení kapitálu bude určitě nějaká lišárna.
Běžná cena je, když zajdete k notáři, aby Vám vše napsal činí cca 10 000,-Kč až 15 000,-Kč za vše. Před rokem jsme platili 12 000,-Kč. Ceny jsou smluvní a vždy záleží na jakého notáře narazíte.
Vklad 200 000,-kč pokuď je nemáte tak si je půjčíte od kamaráda vložíte do banky a oni Vám dají potvrzení, že tam máte složenou částku. Následně je vyberete a vrátíte.
No určitě se nemusíte "bát", že za Vás někdo složí základní kapitál. Těch 39tis. je částka pouze za službu a pokud uvádí, že včetně zákl.kapitálu, pak to budou řešit určitě podobným způsobem jak popisuje kolega výše jen s tím rozdílem, že ty peníze už mají někde na účtě a Vy dostanete potvrzení o složení této částky bez toho, abyste ty peníze opravdu musel shánět.
Já mám zkušenost jinou založení a zapsání s.r.o. stojí od 20 tis. až 25tis. A těch 200 000kč máte blokovaných na delší dobu.Než Vás zapíší do OR. Někdy to trvá i déle než měsíc.
Taky jsem se setkala s prodejem "hotového" s.r.o. u nás za 30.tis.Tady je výhoda, že můžete hned začít podnikat na s.r.o. a nemusíte mít tech 200.tis.Samosebou, že Vám nenechají na účtě 200.tis ale 0.
Pokud vim, ale kdyz slozim kapital 200 000 Kc a pak je vyberu z uctu a nasledne vratim "kamaradovi" tak se to projevi snad v ucetnictvi firmy - pocatecni rozvaha, kde disponuji z temi 200 000 kc a pak najednou nikde, a vypis z uctu - nic.
Na to zadny kontrolni urad nebere zretel??? Mam podnikatelskou skolu ale takove sibalstvi sme se tam neucili.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
28. 11. 2006 23:38
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak je to se založením s.r.o.?
Zhlédl jsem nabídku Ready-Made společnosti, která nabízí kompletní s.r.o. za 39 000 Kč vřetně splaceného kapitálu a řeším, že na tom musí přeci prodělat. Splatí kapitál 200 000 kč u s.r.o. a prodají ji za čtvrtinu.
Mohl by mě to někdo vysvětlit???
Dále bych chtěl vědět, kolik by mě stálo založení s.r.o. a to zejména splacení kapitálu. Na kolik by to ze začátku vyšlo?
Děkuji