Re: Pokladna jak správně?
*** Tak to by se dít nemělo - ale vím, děje se to :-) Pokud se to na konci měsíce srovnává, tak jsem se nesetkala s tím, že by z toho měl někdo problémy :-) ***
Re: Pokladna jak správně?
No u našeho s.r.o. musí být v pokladně napřed nějaká hotovost a pak se může vydávat. A jestli mi dá doklad z 1.11. k proplacení až 20.11., tak vypíšu výdajový doklad s datem, kdy jsem peníze vydala a taky to tak účtuju. V prosinci vyhlásím že kdo neodevzdá doklady k proplacení za rok 2006 do 5. ledna 2007 tak už si je může nechat. No a funguje to bez problémů. A když v pokladně peníze dojdou, tak se tam musí napřed dodat (výběr hotovosti, tržba, ...) a pak se může prolácet dál.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 11. 2006 10:16
Prosím,jak to funguje v pokladně,protože já třeba dám výdej na částku a třeba den nebo 2 pak mám v pokladní knize mínus,protože si to řadí doklady podle datumu,ale já ho dostanu od majitele třeba až 14.dní po.Na konci měsíce mám samozřejmě plus.Dnad jsem to napsala trochu srozumitelnš.Díky