Díky Vám všem, to jsem nečekala

• (neregistrovaný)

1. 12. 2006 8:24

Všechny Vás zdravím. Dnes jsem trošku se strachem otevírala tuto stránku, protože jsem čekala, že mi to dáte "sežrat", ale taková podpora....... no prostě super. Tak ještě jednou díky. Zase se mnou cloumají ty emoce :-))))

Jen na vysvětlenou.... prý ten 1.Q poslali, ale částka se jim vrátila, že snad to poslali na jiný účet. Tak to teď poslali najednou. Tolik vysvětlení příslušné správkyně. Já rozhodně nebudu zkoumat, jestli propásli nějaký termín, protože s berňákem radši jen v dobrém. Někdy holt dobrovolně uplatňuji taktiku ovce.

Všem Vám přeji krásný víkend a těším se na další pokec. Petra

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 12. 2006 8:35

Eva M. - moderátor fóra (neregistrovaný)

Re: Díky Vám všem, to jsem nečekala
      Milá Petro, každý z nás někdy začínal :-) A chyby děláme dodnes - i my pokročilí ;-) Jen prosím propříště - pokud budete chtít něco dodat k nějaké diskuzi, tak v ní pokračujte a nezakládejte nový thread. Třeba toto vaše poděkování patří k diskuzi tady http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=267066 a bylo by lepší, kdybyste pokračovala tam. Teď už to nezměníme.
      A klidně se zase ptejte, z Vás bude dobrá účetní a musíte být fajn kolegyně - o práci přemýšlíte, snažíte se něco dozvědět a přitom umíte uznat chybu - to fakt oceňuju! Mějte se pěkně - všichni :-)

• 1. 12. 2006 8:51

Petra (neregistrovaný)

Re: Díky Vám všem, to jsem nečekala
      Moc děkuji paní Evo za Vaši podporu (krásně jste mi načachrala peříčko), dobrá účetní to bych fakt byla ráda, ale nevím nevím :-)))) po tom, co jsem předvedla. Fakt je, že tady se hodně dozvím a naučím. Tak Vám všem ještě jednou díky, a ptát se budu ráda, protože toho ještě strašně moc nevím. A slibuji, že příště budu pokračovat v načaté diskuzi, jenom jsem si myslela, že k těm včerejším už se nikdo nevrací. Petra

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).