Re: Elektronicky podané daňové přiznání,
Přiznání jsou jednoduché, vyplníte na daňovém prtálu EPO MF a podepíšete elektronicky a je podáno,u OSSZ je třeba přes portál veřejné správy se zaregistrovat k tomuto podání u VZP je problém, protože oni vyžadují komerční´šifrovací certifikát, nestačí jim elektronický podpis. Elektronický podpis si můžete vyřídit u České pošty přes www.qca.postsignum.cz
Re: Elektronicky podané daňové přiznání,
A dostanu kvalifikovaný certifikát zdarma i k podnikatelskému účtu, který už mám od roku 2001? Asi ne, že, tak dajní asi nebudou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 12. 2006 16:24
Prosím, neporadíte mně, co je potřeba udělat pro to, abychom mohli posílat DPH, DPPO, silniční daň, OSSZ, VZP elektronicky?
Chtěla bych pro jednatele vyřídit elektronický podpis, ale vůbec mně to není jasné. A teď velice hloupá otázka, ale aby bylo jasno: elektronický podpis znamená, že to vyplním na počítače a pošlu a už nemusím chodit ani na poštu ani na ty úřady, že jo? :o)