Re: program účetnictví
Dobrý den,léta účtuji v Účtu i ve Stereu.Dobré programy,jen mi nevyhovovalo když jsem si něco potřebovala poslat emailem...druhá strana měla problém ty sestavy "rozbalit".Od 09/2006 účtuji v Pohodě a jak jsem se zpočátku bránila (přece jen se "zase" něco učit)...velmi příjemně mě ten program překvapil.Asi jsem Vám to moc neusnadnila:o))) Je to na vás....šťastnou ruku při výběru.
já použítám EKONOM. Je to dobrý program a vše lze ukládat v doc nebo xls či pdf. Vše lze jako dokument od mailovat.
Na svých www stránkách nabízí (odd.objednávka) objednání bezplatné verze Start pro vyzkoušení.
http://www.ekonom-system.cz/index.asp?modul=stranka&sek=7&id=17
Já používám program LAURA. Vypadá a funguje jako DOS, ale spouští se ve Windows. Na používání není vůbec nic složitého, pochopí to i úplný začátečník. Vše zpracovává přehledně, vše se dá vytisknout. Jediné, co zde nefunguje, je odesílání e-mailem.
Dělala jsem v Ježkovi, v Tichém,zkoušela jsem v Pohodě. Tu tady používá, jak jsem si všimla, dost lidí a chválí ji. Mně tedy nevyhovovala, pro mně je taková nepřehledná. Dělám ve Stereu od Kastnera, zkuste si nechat poslat demáčko , www.stereo.cz- mají tam i převodový import z Tichého Účta.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 12. 2006 10:31
Dobrý den, protože nás čeká příští rok přechod z DE na účetnictví
, chtěla bych požádat o radu ohedně programů.
Nyní vedeme DE v Účtu Tichý a jsem s ním spokojená.
Předběžně jsem uvažovala o programech :
1. Ježek stereo 14
2. CONTO 2000
3. Pohoda
Co potřebuji : účtovat banku, pokladnu, DPH, majetek, cizí měny,
mzdy pro cca 10 lidí.Cena by měla být cca 10-12tisíc.
Což si myslím, že tyto programy umí, jen bych ráda věděla z praxe
co vám např. nevyhovuje. Demo verze budu mít k dispozici tento týden. Je jasné, že každý bude chválit program se kterým pracuje,
jen bych ráda věděla jestli existuje něco na co si dát při výběru pozor.
Děkuji všem kdo napíší své připomínky nebo doporučí třeba jiný program.