Re: Proplacení dovolené při ukončení HPP
není to v souladu se ZP, jednalo by se o diskriminační postup, pokud vnitřní směrnice stanoví všem zaměstnancům nárok 25 dnů dovolené, nemůže zaměstnavatel při výstupu tento týden nad zákonný nárok zaměstnanci vzít. Upozorněte zaměstnavatele, že se obrátíte na inspektorát práce k podnětem k prošetření.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 12. 2006 18:36
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně nároku na proplacení dovolené. K 19.11.06 jsem ukončila hlavní pracovní poměr se zaměstnavatelem dohodou. Kromě 4 týdnů dovolené podle ZP zaměstnavatel poskytuje zaměstnancům 1 týden dovolené navíc (zapsáno v interních směrnicích). Ke dni ukončení pracovního poměru mi zbývalo vybrat 13 dní dovolené, tedy po krácení 11 dní. Zaměstnavatel mi neumožnil tuto dovolenou vyčerpat a proplatil mi pouze 6 dní dovolené s odůvodněním, že těch 5 dnů dovolené navíc oproti ZP se při ukončení prac. poměru neproplácí... Je to v souladu se Zákoníkem práce? Pokud ne, na koho bych se měla s tímto obrátit? Děkuji. P.