Re: Zaměstnanec odjel do Irska
Nedávno jsme ve firmě měli kontrolu z inspektorátu práce zaměřenou právě na ukončování pracovního poměru (na stížnost jednoho bývalého zaměstnance). Určitě bych si netroufla ukončit pracovní poměr jenom na základě SMS od zaměstnance - neumím si představit, jak bych to při kontrole zdůvodňovala? Žádnou výpověď od zaměstnance bych v ruce neměla, jím podepsanou dohodu o ukončení pracovního poměru taky ne a jako zaměstnavatel nemůžu ukončit pracovní poměr, kdy se mi zachce :o/ Takže já bych si počkala na týden absencí, a pak poslala ukončení pracovního oměru pro hrubé porušení pracovní kázně. SIce by to stálo pár korun za zdravotní pojštění zaměstnance, které bych od něho už v životě neviděla, ale zas to není nijak závratná suma. Dokumenty bych taky matce předala jenom v případě, že má plnou moc, jinak bych je poslala poštou do vlastních rukou a až by se vrátlily, uschovala je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 12. 2006 10:02
Dobrý den,poradí mi někdo jak postupovat při následujícím případě?
Zaměstnanec je od 22.11. na prac.neschop.Včera mi jeho matka donesla ukončenou neschopenku a vzápětí mi přišla SMS,ve které mi zaměstnanec oznamuje že je od 08.12. v Irsku....Takže ať mu ukončím PP a všechny papíry mám dát matce....Co s tím?Děkuji za každou radu.Páťa