zákon o důchod. pojištění - pro AnnuD
Jinak - zákony - alespoň ty, po kterých se pídíte na business nejsou správné. Důvod je patrný na první pohled - musela by do nich být zabudována poslední novela zákonem 585/2006. Nemám to fóru za zlé - sněmovna nikoho nezmocnila aby vydal "úplné znění", Vy /a ne sama/ jste pracně kombinovala znění, prostě bída.
A když jste tak hezky kombinovala, co kdyby jste mi napsala na
jerry12345@atlas.cz ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tiché víno do 500 Kč bude opět jako dar daňově uznatelné
Podpora i pochybnosti a kritika: Jak sociální sítě prožívaly ničivý požár ve Zlíně
Jak bude vypadat EET 2.0 a doprovodné daňové změny? Připravili jsme detailní přehled
Důchod nemusí stačit. Mnohým Čechům bude v penzi chybět až 15 tisíc měsíčně
Další nejasnost kolem nového hlášení. Jak je to s autorskými honoráři?
Stát chystá velkou změnu u dluhů na pojistném
2. 1. 2007 9:30
Dobrý den.
Potřebovala bych se ujistit, že tady na business. centru je zákon o důchodovém pojištění už v posledním konečném znění. jedná se mi konkrétně o par.5 odst 1) písmeno w a x. Po pracném kombinování všech změnových zákonů mi vyšlo, že by to nešťastné písmeno nemělo platit, dokonce mám dojem, že jsem to tady viděla přeškrtnuté (že neplatí). Potřebovala bych vědět, jestli ta neplatnost byla moje vlčí mha a zbožné přání.
Děkuji za odpověď a přeji stálé zdraví AnnaD