Re: účetní systém pohoda - kdo poradí?
díky moc...bude možnost po té uzávěrce účtovat dále stejně jako doposud i v roce 2006? bankovní výpisy ještě nemám, něco se bude opravovat atd... díky FČ.
Re: účetní systém pohoda - kdo poradí?
Dobrý den,
v Pohodě účtuji skoro 2 roky. Musíte si zadat účtování na přelomu období - úplně jednoduše - dole v pravém rohu máte rok, na ten klidněte a objeví se Vám tabulka na odkaz ve kterém roce chcete účtovat, tak dáte bez účetní a datové uzávěrky, ono Vás to přepne na rok 2007p a libovolně se můžete tímto způsobem přepínat.
P.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
2. 1. 2007 17:32
mám účetní systém pohoda, poprvé jsem ho používal minulý rok. nyní chci účtovat přijatou fakturu v roce 2007 a on pokračuje s číslováním z roku 2006 - začíná to 2611..... je to tak správně popř. jak mám udělat aby to účtovalo v pořádku? díky za brzké info.....