Re: Zvýšení nájmu-jak se bránit?
jde opravdu o čistý nájem bez služeb?
to, jak dlouho v bytě bydlíte nehraje roli. záleží taky na tom, jestli je byt v praze nebo ve vyhnálkově. kdo bydlí ve svém, ví, kolik stojí údržba bydlení a cena se mu asi nebude zdát tak přehnaná, jako vám. zkuste se vžít do situace majitele, který musí koupelnu dokonce za svý peníze vybudovat cizím lidem, od kterých nemůže chtít podle dnešních zákonů adekvátní nájem, aby měl na údržbu a rekonstrukci, kteří "dědí" jeho byt po řadu generací.... podívejte se na 107/2006 nebo se obraťte na sdružení nájemníků či jak se ta organizace pana křečka jmenuje..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
2. 1. 2007 19:45
V prosinci mi pronajímatel (soukromý majitel) oznámil, že má v úmyslu mi zvýšit nájemné od února 2007 z 1950,- Kč na 6500,-. Jedná se o byt 2.kategorie, 45 m2. Bydlím v tomto bytě 20 let. Dokonce jsem si musela vybudovat koupelnu, která tu nebyla. Prosím o radu, jak se bránit. Moc děkuji.