Re: Pozdě dodaná faktura vydaná
Především IHNED poukázat dph z té faktury vystavené, ať vám nenabíhá penále. Přiznání? Opravné už dát nemůžete, do se podává před řádným termínem, to už jste promeškali (Doporučuju občas kouknout do zákonů kvůli používání správné terminologie!, případně též hledat v diskuzi, naposled jsem na téma opravné a dodatečné přiznání odpovídala dnes dopoledne). Dodatečné přiznání můžete podat až po měsíci po uplynutí termínu pro řádné přiznání. Teď je tedy jakési mezidobí, v němž lze podat jen "odvolání přiznání". Domluvte se se svou správkyní daně, co bude lepší.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Přišel vám e-mail či SMS s „aktualizací informací o zdravotním průkazu“? Jde o podvod
Tiché víno do 500 Kč bude opět jako dar daňově uznatelné
Podpora i pochybnosti a kritika: Jak sociální sítě prožívaly ničivý požár ve Zlíně
Jak bude vypadat EET 2.0 a doprovodné daňové změny? Připravili jsme detailní přehled
Důchod nemusí stačit. Mnohým Čechům bude v penzi chybět až 15 tisíc měsíčně
Další nejasnost kolem nového hlášení. Jak je to s autorskými honoráři?
29. 1. 2007 14:46
Dobrý den, prosím o radu. Až dnes mi byla dodána ještě jedna námi vydaná faktura s DPH, které mělo být uvedeno do DPH za IV.Q.2006.Co teď s tím, opravné přiznání DPH nebo dodatečné? Můžete mi někdo poradit.Děkuju