Hlavní navigace

Rozpočet obce

  • (neregistrovaný)

    19. 2. 2007 14:35

    Dobrý den, zkouším, zda nemáte někdo zkušenost, pokud ano, budu ráda za odkaz, kam se podívat, eventuelně za radu. Může obecní úřad v rámci rozpočtu rozdělit peníze ( rozděluje např. fotbalovému klubu, škole, hasičům, modelářům... ) na opravu havarijního stavu nemovitosti, která není v majetku obce - např. na opravu hasičárny, která je v majetku sdružení hasičů? Děkuji předem za případné info.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 2. 2007 11:42

      j (neregistrovaný)

      Re: rozpočet obce
      V případě, že budova není v majetku obce, může zastupitelstvo schválit příspěvek na činnost hasičů. V rámci tohoto příspěvku
      si hasiči sami financují opravy. Veškeré příspěvky podléhají finanční kontrole kontrolního a finančního výboru obce a jsou součástí roční kontroly (auditu) a finanční kontroly pro MFCR. To znamená že hasiči při kontrole musí předložit doklady , jak s tímto příspěvkem naložili.Předpokládám, že hasiči jsou samostaný subjekt a nejsou příspěvkovou organizací obce. Snad se ještě někdo ozve.

    • 20. 2. 2007 11:46

      kaca (neregistrovaný)

      Re: rozpočet obce
      Moc děkuju, už jsem něco málo zjistila, jedná se o účelové dotace, ale pořád nevím, kde bych našla ten správný podklad pro argumentaci, paragraf, vyhlášku, zákon, něco.. Ale rozhodně hrozně moc díky.

    • 20. 2. 2007 16:49

      j (neregistrovaný)

      Re: rozpočet obce
      Zkuste vyhledat Města a obce online a na této stránce najdete
      diskuzní forum

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).