Jak opravit přidanění z roku 2006 ?

• (neregistrovaný)

28. 2. 2007 10:35

můžete mi prosím poradit? Fy zaplatila za manažery pojišťění v únoru 2006, ted jsme zjistili, že mělo být zdaněno. Jak je správná oprava? musím vzít jejich únorovou mzdu, spočítat správnou daň a rozdíl dosrazím nyní v únoru 2007. Na mzdovém listu 2006 se mi toto přidanění neobjeví, ty jsou již uzavřené, můžu si dopsat poznámku tužkou,ale musím částku, kterou zúčtuji ted v únoru prohnat mzdou,povýsit správnou zálohu za únor 07 o rozdíl, který spočítám z února 2006, takže budu mít na mzdovém listu 2007¨. je to tak dobře ? a na Vyúčtování DPFO na FÚ do předpisu únor 2006 dám - mělo být sraženo tu správnou, bylo sraženo tu co jsme skutečně srazili v únoru 06 a odvedeno se bude rovnat sražené únor 06, takže mi v konečné fázi vyjde nedoplatek na dani, se kterým budu pracovat zase až ve vyúčtování za rok 2007, kde bude v únoru 2007 odvedeno o tento nedoplatek více. napsala jsem to prosím srozumitelně , je to tak dobře ? děkuji moc za radu jen ted nevím, zda teď nově co je zdanitelným příjmem, úbytek z účtu zaměstnavatele, mělo by jít pojistné, což vloni neplatilo, ale to snad není na závadu, když opravuji minulý rok ??

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).