Re: začínající podnikatel
xxx
...... zkuste se pro začátek ještě mrknout na www.jakpodnikat.cz.... sice jsem je příliš neprošla, ale zdají se mi sympatické. Jinak si zkuste do vyhledávače tady na fóru zadat např. OSVČ vedlejší a určitě se Vám podaří nějaký problém vyřešit a otázku zjednodušit...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Přišel vám e-mail či SMS s „aktualizací informací o zdravotním průkazu“? Jde o podvod
Tiché víno do 500 Kč bude opět jako dar daňově uznatelné
Podpora i pochybnosti a kritika: Jak sociální sítě prožívaly ničivý požár ve Zlíně
Jak bude vypadat EET 2.0 a doprovodné daňové změny? Připravili jsme detailní přehled
Důchod nemusí stačit. Mnohým Čechům bude v penzi chybět až 15 tisíc měsíčně
Další nejasnost kolem nového hlášení. Jak je to s autorskými honoráři?
16. 3. 2007 9:46
Dobrý den,od 3/07 jsem si založil živnost, můžete mi prosím poradit budu vést daňovou evidenci a budu plátcem DPH.Co všechno bych měl ještě vědět, k jaké dani se přihlásit, do jaké výše obratu mohu vést daňovou evidenci a kdy bych měl přejít na účetnictví.Pokud jsem ještě k tomu zaměstnancem a zdrav. a soc. mi platí zaměstnavatel bude ještě já jako OSVČ platit zálohy na soc. a zdrav. Na co ještě bych si měl dát pozor, abych něco nezanedbal.Jsem začátečník, tak díky za pomoc.