Re: VZP nechce vrátit přeplatek-promlčen
Bohužel si myslím, že jste o přeplatek přišla, protože je opravdu po 5 letech promlčený. Osobně si myslím, že kdyby jste neposlechla tu paní a v loňském roce požádala o vrácení přeplatku tak Vám ho museli vrátit. Letos už bohužel. Zuzana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
30. 3. 2007 9:33
Mám problém s VZP, nechtějí mi vrátit přeplatek pojistného, který byl v přehledu od 2001 a do teť tam figuroval. Jelikož jsem odešla do důchodu v r.2006, žádala jsem v r.2007 v přehledu o vrácení přeplatku - resp. započtení na doplatek pojistného za r.2006. VZP to odmítla - prý je to promlčeno a doplatek za r.2006 mám zaplatit abych neplatila penále. Přitom min. rok paní na VZP mi říkala, že mohu počkat s tím přeplatkem až půjdu do důchodu. Jedná se cca o 1800Kč, ty jim rozhodně nechci nechat, můžete mi poradit jak na ně ? Děkuji Jana.