Re: Co vyplývá z §52 odst.g) Zákoníku pr
Tento paragraf může použít pouze tehdy,jestliže vám v době posledních 6měsících byly některé nedostatky vytýkány a ty se samozřejmě musí vztahovat k vaší práci a musí být písemné,takže podle mě,je toto první varování a stejně vám musí být nedostatky vypsány.Ale určitě se nejedná o nárok na odstupné,spíš se vás chce zbavit bez odstupného podle hesla"kdo chce psa bít,hůl si najde"
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 3. 2007 11:10
Dobrý den, od šéfa jsem obdržela dopis, ve kterém mě napomíná za neodpovídající práci a hrozí výpovědí dle §52 odst.g) Nejsem si vědoma žádného porušování pracovní kázně, ale už abych si začla hledat nové místo :-( Chtěla bych se prostřednictvím tohoto fóra zeptat, co z takové výpovědi vyplývá, předpokládám, že dvouměsíční výpovědní doba, ale nevím jestli mi náleží odstupné. Děkuji vám za zodpovězení. Vladislava