Re: evidence docházky
též si myslím že to není náplní mzdové účetní, ale záleží na vás zda-li v té firmě chcete pracovat i nadále. Já jsem připravila tabulky v excelu, které dávám ke zpracování pověřeným osobám ( vy nemůžete vědět kdo kde kdy pracoval ) a případnou docházku mi doplňují do těchto tabulek jsou v ní obsaženy přesčasy, noce i soboty a neděle a dle této tabulky já pak zpracuji mzdy.
Tak bych si to taky představovala. Jenže já bych měla na základě denní docházky toto všechno evidovat pro cca 120 lidí a počítat jim přesčasy, noční ap. sama.A to mi trochu přijde nelogické, udělat podklad a podle něj pak výplatu,to by neměl dělat jeden člověk.
domnívám se, že by docházku měli vyhodnocovat mistři (přímí nadřízení zaměstnanců), neboť MÚ nemůže vědět, zda měli dotyční nařízený přesčas,práci v so+ne, problém je v uznávání § k lékaři apod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 4. 2007 11:11
Dobrý den,
chtěla bych znát názor na tento problém:
Jsem mzdová účetní a v novém zaměstnání chtějí, abych evidovala docházku ve výrobě. Myslím si, že by to měli dělat mistři,neboť toto není pracovní náplní mzdové účetní.Já bych měla dle mého dostat konečnou sumu z čehož bych udělala výplaty.
Díky za každý názor
Sylva