Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 4. 2007 21:27
K 1.2.2007 jsem podala výúpověď.Jelikož jsem nenašla jinou práci,rozhodla jsem se,že výpověď stáhnu.22.3.2007 jsem tak učinila,stáhnutí mi bylo potvrzeno písemně.30.3.2007 jsem byla předvolána na pohovor na osobní oddělení kde mi personalistou bylo sděleno,že mi smlouva na neuřito bude změněna na dobu určitou,ale se všemi výhodami z předcházející smlouvy.Důvod této změny byl,že jsem v období od 8-12měs minulého roku měla vyšší absenci z důvodu nemoci a OČR.Tato změna byla sepsána jako dohoda mezi mnou a zaměstnavatelem,bez jakéhokoli udáni paragrafu ze zákoníku práce.Jelikož jsem tuto dohodu podepsala v domění,že je vázána na souhlas zaměstnavatele s přijetím stažení mé výpovědi,nejsem si teď jistá jestli tato dohoda je platná,protože jsem nikde nenašla v zákoníku práce takový paragraf.Existuje nějaká odvolací lhůta proti takové dohodě?