Re: Účtování o zálohách energií-jak do n
Vyúčtování plateb za energie nemůžete dávat do spotřeby ale na analytický účet záloh...měsíční spotřebu si můžete vést přes dohadné položky a výsledovku budete mít v pořádku, el. plyn a voda se dá odečíst každý měsíc a ceny víte, nebo zjistíte na netu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
23. 4. 2007 10:19
Je pravda, že mi dělá potíže účtovat o zálohách energií,ale když už jsme si zvolila a všechno si rozepsala jak pro blba,napadlo mě,že pokud šéf požaduje měsíčně výsledovku,tak mu ji budu předkládat zkreslenou???? nebo jsem zas vedle???? Jestliže dám daňový doklad o zaplacení energie přímo do spotřeby, hned se mi projeví v nákladech, pokud tak učiním až vyúčtovací fakturou, šéf bude mít např.čtvrt roku přehled o spotřebě bez této spotřeby a pak na mě vybafne CO TO JE? Já nevím jestli uvažuju dobře.......jak to děláte u Vás?