Re: Doprava zboží do Švýcarska-pro EU pl
faktura bude bez DPH, §69- vývoz do Švýcarska, řádek 440
právě teď dělám podobný případ a řidič mi tvrdí, že nyní nedostává doklad o zaclení T- nevím tedy, jak tyto případy osvobození při vývozu dokládat, můžete mi, prosím, poradit
díky, Markéta
>CZ dopravce, platce (DIČ) fakturuje rakouskému plátci
>dopravu zboží z Německa do Švýcarska (mimo EU).
>
>Cena bez DPH.
>Na kterém řádku přiznání se to objeví? Na 430 a 510 -
>nebo jen na 510? Nebo se jedná o služby vázané na
>vývoz a budou na ř. 440 a 510?
>
>Děkuji za odpověď
>
>....
>Není mi moc jasné, zda jde o poskytnutí služby do EU
>jinému plátci (revers charge) nebo o vývoz zboží či
>přepravu/služby vázané na vývoz zboží (§69).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
23. 4. 2007 18:08
CZ dopravce, platce (DIČ) fakturuje rakouskému plátci dopravu zboží z Německa do Švýcarska (mimo EU).
Cena bez DPH.
Na kterém řádku přiznání se to objeví? Na 430 a 510 - nebo jen na 510? Nebo se jedná o služby vázané na vývoz a budou na ř. 440 a 510?
Děkuji za odpověď
....
Není mi moc jasné, zda jde o poskytnutí služby do EU jinému plátci (revers charge) nebo o vývoz zboží či přepravu/služby vázané na vývoz zboží (§69).