Re: reklamace
Reálně bohužel mnoho nenaděláte. "Vniknutí kapaliny" je evergreen, který používají už i ty serióznější firmy. Jedinou možností je znalecký posudek a soud. Předtím samozřejmě můžete začít trochu kopat, aby viděli, že to nebude jednoduché - proč nepoznali zoxidování už při prvním výskytu závady, jak můžou zaručit, že telefon nepoškodili oni, když při prvním výskytu ještě zoxidovaný nebyl atd. Ale moc šancí tomu nedávám - vědí, že se soudit nebudete a že znalecký posudek stojí víc, než většina telefonů.
V každém případě požadujte písemné vyjádření.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 5. 2007 8:12
prosim o radu reklamoval jsem mob.tel.nejprve mi prehrali softver zavada se opakovala pote mi servis telefon vzal do opravy a cituji:telefon byl rozebran vycisten vymenena soucastka neshledany jine zavady.
porucha vsak byla opet stejna druhy den jsem telefon opet reklamoval s tim ze pokud se zavada bude opet opakovat zadam vymenu vratilo se mi cituji:ztrata zaruky do telef. vnikla cizi kapalina nejde opravit je zoxidovan poradte pls co mam delat.