Re: Stereo - storno položky v pokladně
**Já bych to dala jako N - neúčtovat, stejně jako Vy, ale pokud Vám to hlásí chybu po údržbě dat, tak zkuste hot-line. Pan Hájek Vám určitě dobře a ochotně poradí. Zkuste mu napsat e-mail na technickou podporu přímo z programu. Mám s tím ty nejlepší zkušenosti. Ozvou se určitě brzy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
Přišel vám e-mail či SMS s „aktualizací informací o zdravotním průkazu“? Jde o podvod
Tiché víno do 500 Kč bude opět jako dar daňově uznatelné
Podpora i pochybnosti a kritika: Jak sociální sítě prožívaly ničivý požár ve Zlíně
Jak bude vypadat EET 2.0 a doprovodné daňové změny? Připravili jsme detailní přehled
Důchod nemusí stačit. Mnohým Čechům bude v penzi chybět až 15 tisíc měsíčně
8. 5. 2007 14:19
Nevíte prosím, jak stornovat položku v pokladně ve Stereu? V loňském roce jsem zaúčtovala výběr firemní kartou jako převod do pokladny. Ukázalo se, že jsem doklad o výběru dostala omylem, a že to byl výběr soukromnou kartou. Poraďte, jak nejlépe opravit. Dala jsem 0 hodnotu a N nezaúčtovat, ale při údržbě dat je to hlašeno jako chyba. Pokud vymažu položku, bude zase mezera v dokladové řadě. Přečíslovat celý rok se mi moc nechce... Děkuji.