Re: náhr.volno za přesčas
V evidenci docházky evidujete skutečně odpracované dny a hodiny . V ostatních dnech, ve kterých zaměstnanec nepracuje, si vybírá náhradní volno, které do docházky napíšete a tyto hodiny jsou pak minusové. Když nakonec měsíce uděláte hodinové plus a minus, zjistíte, jak se lišíte s fondem pracovní doby. Může se stát, že některý měsíc budou mít zaměstnanci plus, některý minus hodin. Zaměstnavatel si stanoví období, kdy udělá zápočet těchto hodin. Chybějící si zaměstnanec "dopracuje", plusové vybere jako náhradní volno nebo mu je zaměstnavatel proplatí. V tomto případě pak může mít zaměstnanec stále stejný základ mzdy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 5. 2007 15:13
Mám dva zaměstnance, kteří se střídají po 5 dnech a pracují 12 hodin. (5 dní pracují a 5 dní mají volno). Oba mají měsíční mzdu. Vím, že to je neobvyklé a byla by lepší hodinová mzda. Každý měsíc dostanou sjednanou měs.mzdu a případně odměny. Samozřejmě, že za ten měsíc mají nějaké hodiny přesčas. Dohodli jsme se, že si budou vybírat náhr.volno.
V docházce eviduji počet odpracovaných hodin a hodiny přesčas. Mzdu však dostávají stále stejnou (liší se pouze výší odměny) bez ohledu na to jest-li byli v práci nebo měli náhr.volno. Je to v pořádku? Nebo se má náhr.volno proplácet průměrem? Koukal jsem do ZP, ale jako vždy mám v hlavě zmatek. Prosím poraďte. Děkuji a hezký den