Re: svatek-mesicni mzda
Nevím, jestli to v předchozím vlákně zaznělo, ale svátek se pro zaměstnance odměňovaného měsíční mzdou bere odpracovaný ať pracoval nebo nepracoval. To znamená, že práce ve svátek určitě není přesčas. Takže přesčas měl být těch 8 hodin. Takže souhlasím s předchozí odpovědí, stržení 3,5 hodiny z přesčasu je chyba.
Problém bude v tom, že fond pracovní doby je 157,5 hodiny a program se nedokázal poprat s odpracováním jen části svátku.
Re: svatek-mesicni mzda
on se ten program s tim dovedl poprat je castecne, ze priplatek za svatek jsem dostal jen za 4 hodiy:) kazdopadne kdyz to nezvladne program tak tuzka a papir snad ano.....
diky moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
17. 5. 2007 21:30
ja zkusim muj problem malinko zjednodusit
mesicni mzda
denni uvazek 7,5 hodiny
pracoval jsem ve svatek, ale jen 4 hod, zaplacen prilatek 100% za 4 hod
ale z ostatnich prescasu mi bylo ztrzeno 3,5 hod (asi aby to dalo 7,5 ve svatek)????????
to se mi jevi jako chyba protoze svatek man placeny, ac ve svatek vubec nepracuji=mesicni mzda.
je moje uvaha spravna?
diky moc