Re: Sociální davky-příspěvek na bydlení
No, každopádně vám nikdo nemůže zabránit podat žádost na jejich formuláři a doložit platby na výdaje bydlení. Potom vám písemně odpovědí, zda máte nárok nebo proč nemáte nárok. Od letošního roku je to poněkud přísnější a hodně těch kdo brali dávky loni už letos nemá nárok. Já to dělám tak, že dám každé čtvrtletí žádosti i na ostatní dávky(sociální, přísp.na dítě, no zkrátka vyberu vše co si myslím, že by se mě mohlo týkat) a čekám co mi odpovědí. Rozhodně to nemůže paní referentka odmítnout převzít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 5. 2007 22:39
Zdravím,
chtěl bych Vás poprosit o pomoc.
Minulý rok jsem studoval ,pak zkoušel podnikat.Nyní jsem na podpoře :) Dostal jsem podporu nějakých 2300Kč.Zjistil jsem ,že bych mohl ještě žádat nějaký sociální příspěvek.
Šel jsem pro to na sociálku a tam se mnou vůbec nebavily.
Proto se Vás chci prosím zeptat mám nárok na příspěvek od sociálky ? do životního minima ? Podporu mám 2300 žijeme v rodiním domku.Průmšrný měsíční příjem 18000 jsme 3.
Co vše to obnáší ? aby mi uznali soc.dávky ?
Všem děkuji za odpověd a pomoc