Re: Sociální davky-příspěvek na bydlení
No, každopádně vám nikdo nemůže zabránit podat žádost na jejich formuláři a doložit platby na výdaje bydlení. Potom vám písemně odpovědí, zda máte nárok nebo proč nemáte nárok. Od letošního roku je to poněkud přísnější a hodně těch kdo brali dávky loni už letos nemá nárok. Já to dělám tak, že dám každé čtvrtletí žádosti i na ostatní dávky(sociální, přísp.na dítě, no zkrátka vyberu vše co si myslím, že by se mě mohlo týkat) a čekám co mi odpovědí. Rozhodně to nemůže paní referentka odmítnout převzít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
19. 5. 2007 22:39
Zdravím,
chtěl bych Vás poprosit o pomoc.
Minulý rok jsem studoval ,pak zkoušel podnikat.Nyní jsem na podpoře :) Dostal jsem podporu nějakých 2300Kč.Zjistil jsem ,že bych mohl ještě žádat nějaký sociální příspěvek.
Šel jsem pro to na sociálku a tam se mnou vůbec nebavily.
Proto se Vás chci prosím zeptat mám nárok na příspěvek od sociálky ? do životního minima ? Podporu mám 2300 žijeme v rodiním domku.Průmšrný měsíční příjem 18000 jsme 3.
Co vše to obnáší ? aby mi uznali soc.dávky ?
Všem děkuji za odpověd a pomoc