Re: DPH přišla pozdě faktura
>>>Potřebuji radu, ohledně DPH u faktur přijatých. V
>>>březnu jsem omylem zaúčtovala 2x stejnou fakturu
>>>přibližně
>>>na 2000,-. Při kontrole dokladů u jiné firmy jsem
>>>zjistila pro změnu, že nemám od nich v evidenci
>>>lednovou
>>>fakturu asi na 10 000,- a únorovou asi na 1200,-.
>>>Nevím, do kdy můžu tyto faktury si zařadit do
>>>přiznání
>>>DPH.
>>>Je možné si fakturu rozložit do dvou přiznání? Myslím
>>>to tak, že bych si tu lednovou rozdělila na 2000 do
>>>března a zbytek dala do dubna. Koukal jsem se sice do
>>>zákonu, ale nenašla jsem to tam.
>>
>>U faktur prijaty v roce 2007 si muzete DPH uplatit do
>>prosince 2007. Zdali jde uplatnit cast DPH v jednom
>>mesici a cast v druhem to nevim,snad poradi nekdo
>>zkusenejsi
>
a nebo dejde celych 10 000 do brezna-pak odvedete na DPH vice nez jste mela, date dodatecne dan. priznani,ale penale nehrozi
>Děkuji. Teď ještě zjistit to rozdělení.
Re: DPH přišla pozdě faktura
já bych v žádné případě nedělila. FÚ je celkem háklivé na "podržování" si vstupů do dalších období.... raději ze sebe udělat troubu, že jsem se uhlídla, nebo se kousl PC a sjel ptákovinu.... Tohle by si mohli vyložit, že jste si to úmyslně podržela, abyste event. v dalším obd. nemusela platit.... A nechat je zjistit, že můžete přepsat doklad zpětně, tak si leda na sebe poštvete ještě příjmovku na kontrolu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
21. 5. 2007 8:11
Potřebuji radu, ohledně DPH u faktur přijatých. V březnu jsem omylem zaúčtovala 2x stejnou fakturu přibližně na 2000,-. Při kontrole dokladů u jiné firmy jsem zjistila pro změnu, že nemám od nich v evidenci lednovou fakturu asi na 10 000,- a únorovou asi na 1200,-. Nevím, do kdy můžu tyto faktury si zařadit do přiznání DPH. Je možné si fakturu rozložit do dvou přiznání? Myslím to tak, že bych si tu lednovou rozdělila na 2000 do března a zbytek dala do dubna. Koukal jsem se sice do zákonu, ale nenašla jsem to tam.