Re: Hlavni kniha v tištěné podobě?
Dekuji za informaci, jsem z Brna a nikde to nemuzu sehant, par prodavacu reklo ze to uz dlouho nemaji, tak jsem zapochyboval jestli se to jeste vubec vyrabi. Prosim o jakoukoliv radu na dobry obchudek s kancelarskymi potrebami v okoli Brna. Moc dekuji.
Re: Hlavni kniha v tištěné podobě?
takže Brno-Štýřice tel.č. 543213449 nebo Staré Brno tel.č. 543212569,když to neseženete,pošlete mi nějakou adresu a já vám to z Prahy pošlu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
21. 5. 2007 16:45
Jsem zacatecnik v podnikani, zakladam s.r.o. Ze zacatku budu mit velmi malo ucetnich pripadu, proto si nechci porizovat ucetni software a chci vest ucetnictvi papirove, nemuzu ale sehnat Hlavni knihu a Ucetni dennik v tistene podobe. Prosim Vas, existuje neco take jeste? kdyz ano, prosim o radu kde se da sehnat. Predem velmi dekuji.